Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Länsförsäkringar Fastighetsfond har storsålt i SBB - Di

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 7 februari finner vi bland annat "Länsförsäkringar Fastighetsfond har storsålt i SBB - Di" och "Ark har minskat i Bico - Di".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Länsförsäkringar Fastighetsfond har storsålt i SBB - Di

Länsförsäkringar Fastighetsfond har sålt 17,6 miljoner aktier i aktier i SBB. Det visar ägardatatjänsten Holdings, skriver Dagens industri. Sedan i somras har fonden gått från ägarposition 3 till 5 och nu uppgår innehavet till 42 miljoner B-aktier...

Hela nyheten om Castellum kan du kan ta del av här.

2. Ark har minskat i Bico - Di

Den omtalade investeringsprofilen Cathie Woods Ark Investment har sålt drygt 1 miljon aktier i bioteknikbolaget Bico. Det visar ägardatatjänsten Holdings, skriver Dagens industri. Innehavet uppgår nu till 616 000 aktier, motsvarande 0,9 procent av kapitalet och 0,7..

Hela nyheten om BICO Group kan du kan ta del av här.

3. Corem har sålt allt i Castellum - Di

Rutger Arnhults Corem Property har sålt hela sitt innehav på 8,7 miljoner aktier i sektorkollegan Castellum. Det visar ägardatatjänsten Holdings, skriver Dagens industri. I mitten av december aviserade Arnhult att han skulle lämna vd-rollen i Castellum och igår..

Hela nyheten om Castellum kan du kan ta del av här.

4. Andra AP-Fonden flaggar upp i Catena Media

Andra AP-Fonden äger 5,23 procent av kapitalet och rösterna i affiliatebolaget Catena Media. Ägarandelen har ökat till följd av att Catena Media har makulerat 4,30 miljoner aktier. Det framgår av ett flaggningsmeddelande...

Hela nyheten om Catena Media kan du kan ta del av här.

5. Grundarna Nyresten flaggar ner i Revolution Race

Nyrensten Global Holding har minskat sitt ägande i i outdoor-klädbolaget Revolution Race och passerar under flaggningsgränsen vid 25 procent. Ägandet uppgår per den 1 februari till 24,42 procent av kapitalet och rösterna i bolaget. Det framgår av ett..

Hela nyheten om Revolutionrace kan du kan ta del av här.

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

1000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Castellum

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.