Litium lanserar ny molntjänst för e-handel med förväntad marginalökning
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Litium lanserar ny molntjänst för e-handel med förväntad marginalökning

Litium

E-handelsplattformen Litium introducerar Litium App Cloud, en molntjänst för att addera tilläggstjänster till deras plattform. Innovationens finansiella effekt förväntas öka bolagets bruttomarginal. Litium App Cloud tillåter både publika och kundunika applikationer, och öppnar upp för nya intäktsströmmar.

  • Litium lanserar molntjänsten Litium App Cloud för att tillhandahålla tilläggstjänster till e-handelsplattformen.
  • Lanseringen förväntas öka bolagets bruttomarginal från cirka 70 procent till 73-74 procent vid fullt utnyttjande.
  • App Cloud tillåter både publika och kundunika appar, vilket skapar nya intäktsströmmar för företaget.

Enligt ett pressmeddelande har Litium lanserat Litium App Cloud, en innovativ molntjänst som möjliggör läggandet av tilläggstjänster till e-handelsplattformen. Denna lösning förenklar för kunderna, vilket gör det möjligt för dem att uppnå sina affärsmål snabbare och till lägre kostnad än tidigare.

Nya intäktsströmmar och ökad lönsamhet

"Vi ökar effektivitet och lönsamhet samtidigt som vi öppnar upp för nya intäktsströmmar. Vår produktutveckling strävar alltid efter att leverera win-win-win och med app cloud uppnår vi verkligen det", säger Patrik Settlin, vd på Litium. App Cloud skapar både publika och kundunika appar.

Både kunder och implementationspartners kan dra nytta av de publika apparna och dessutom lägga till egna tjänster och produkter som paketeras som privata appar inom Litiumplattformen.

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

AI-stöd för digital handel

Först ut med en publik app är EnlinkAI, vars AI-lösning kan hjälpa digitala handlare med att generera produktbeskrivningar. Denna nya molntjänst är tillgänglig för kunder som använder Litium Commerce Cloud. Genom att hela tiden fokusera på innovation och kundcentrering, fortsätter vi på Börskollen att hålla ett öga på Litiums fortsatta expansion inom e-handelssektorn.

Börskollen om Litium

Litium är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern LITI på First North. Litium verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 2642 st ägare hos Avanza samt 300 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Litium är ett IT-bolag. Idag innehas specialisering mot produkter och molnbaserade tjänster som används inom ekonomi och försäljning. Bolaget utvecklar och säljer E-handelsplattformar som är integrerade för att kunna hantera frågor som berör marknadsföring, försäljning och produkthantering. Produkterna används både inom B2B samt B2C marknaden. Litium etablerades ursprungligen 1998 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Litium, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Litium

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Litium

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt