Litium (LITI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Litium aktie

LITI  

Litium är ett IT-bolag. Idag innehas specialisering mot produkter och molnbaserade tjänster som används inom ekonomi och försäljning. Bolaget utvecklar och säljer E-handelsplattformar som är integrerade för att kunna hantera frågor som berör marknadsföring, försäljning och produkthantering. Produkterna används både inom B2B samt B2C marknaden. Litium etablerades ursprungligen 1998 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Litium tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 292 MSEK, en omsättning på 48 MSEK och med ett resultat på -18 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Litium

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Litium (LITI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Litium aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern LITI. Aktien har ett P/E-tal på -15.9 och P/S-tal på 4.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Litium utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Litium Avanza – se aktiekurs idag

Se Litium senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Litium – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Litium.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Litium.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Litium

Litium

TickerLITI
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde292 MSEK
Omsättning48 MSEK
Vinst-18 MSEK
P/E-15.9
P/S4.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Litium

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Litium? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter