Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Medicinteknikbolaget

Medicinteknikbolaget uppvisar stark orderingång

Det medicintekniska företaget C-Rad har visat på en stark orderingång det senaste året och tycks vara på väg att bli standard inom strålterapin. Affärsvärlden rapporterar att det finns tecken på ökad konkurrens men ser också en potential för betydande tillväxt i företagets aktie.

C-Rad, som specialiserar sig på positioneringsprodukter inom strålterapin, har haft en framgångsrik period med en betydande ökning i orderingången. Detta tyder på att företagets produkter håller på att bli standard inom branschen, ett steg som skulle kunna öka C-Rads marknadsandel och lönsamhet avsevärt.

Optimistiska utsikter för aktieägare

Affärsvärlden ser stora möjligheter för företagets aktieägare. I sin senaste analys förutspår tidningen att aktien har en potential att öka med 43 procent under de kommande åren. Denna optimistiska projektion är baserad på C-Rads starka prestationer och den växande efterfrågan på dess produkter.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Ökad konkurrens på horisonten

Även om C-Rad för närvarande har medvind, är det tecken på ökad konkurrens inom branschen. Affärsvärlden betonar dock att företagets framgång är långt ifrån säker och rekommenderar därför sina läsare att överväga en investering i C-Rad. "Rent operativt verkar C-Rad ha medvind. Uppsidan i huvudscenariot är god om C-Rad äntligen kan uppvisa skalbarhet. Rådet blir köp", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Om C-RAD

C-RAD är ett bolag från Sverige och listat på Small Cap. Bolaget verkar inom sektorn Hälsovård och aktien har 3017st ägare hos Avanza samt 847st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

C-Rad är verksamma inom medicinteknik. Bolaget bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av produkter och lösningar inom avancerad strålterapi. Verksamheten riktar sig huvudsakligen mot strålbehandlingskliniker där bolaget utöver kärnverksamheten erbjuder tillhörande installationstjänster och support. Kunderna återfinns på global nivå och huvudkontoret ligger i Uppsala

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om C-RAD

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien C-RAD

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.