MGI byter namn till Verve – gör omvandling till mediabolag
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

MGI byter namn till Verve – gör omvandling till mediabolag

MGI

Media and Games Invest (MGI) meddelar att de kommer att byta namn till Verve, förutsatt att namnbytet godkänns vid bolagsstämman den 13 juni. Det nya varumärket representerar bolagets framgångsrika omvandling till ett mediabolag, med en tydlig inriktning på tillväxt, enligt VD Remco Westermann.

  • MGI kommer att byta namn till Verve, ett beslut som ska klubbas vid bolagsstämman den 13 juni.
  • Namnbytet signalerar bolagets omvandling till ett mediabolag med fokus på tillväxt.
  • Verve har byggt en AI-baserad plattform för att effektivt matcha efterfrågan och utbud av media.

Bolaget har genomgått en framgångsrik omvandling, där de har byggt en AI-baserad plattform för att perfekt matcha efterfrågan och utbud av media, snabbt utökat sin kundbas, ökat kostnadseffektiviteten och utvecklat nya produkter. Detta har resulterat i en konsekvent tvåsiffrig tillväxt, vilket är något som Verve kommer att fortsätta satsa på.

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

Ansvarsfulla annonslösningar och strategiska partnerskap

Verve kommer att fokusera på att leverera bättre resultat genom ansvarsfulla annonslösningar i nya kanaler. Detta ska uppnås genom att rikta in sig på innovativa, databaserade och AI-drivna lösningar för målgruppsanpassning och strategiska partnerskap. Omprofileringen till Verve är tänkt att stödja och gå hand i hand med bolagets mål att kraftigt utöka sina direkta partnerskap med varumärken och byråer.

Detta är en spännande tid för Verve, och vi på Börskollen ser fram emot att följa deras fortsatta tillväxt och framsteg inom mediebranschen.

Börskollen om MGI - Media & Games

MGI - Media & Games är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern M8G på First North. MGI - Media & Games verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 16217 st ägare hos Avanza samt 1488 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Media and Games Invest är verksamma inom spelindustrin. Koncernen är specialiserade inom digitala medier och spelutveckling, och verksamheten drivs via flertalet varumärken. Utöver huvudverksamheten återfinns ett stort fokus mot digitala lösningar och rådgivning för utveckling av sociala medier. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden, där kunderna består av privata aktörer.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om MGI - Media & Games, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om MGI - Media & Games

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien MGI - Media & Games

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt