Neutralt råd för Lammhults – "utsikterna fortsatt osäkra"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Neutralt råd för Lammhults – "utsikterna fortsatt osäkra"

Neutralt

Affärsvärlden har släppt en analys av möbel- och inredningsbolaget Lammhults Design Group och ger ett neutralt råd. Bolaget har haft en svag utveckling det senaste året och står inför en utmanande marknad med lägre byggaktivitet.

  • Svag utveckling för Lammhults senaste året
  • Utmanande marknad med lägre byggaktivitet
  • Osäkra kortsiktiga utsikter

Svag utveckling och utmaningar

Affärsvärlden konstaterar i sin senaste analys att Lammhults Design Group har haft en svag utveckling under det senaste året. Bolaget påverkas av en utmanande marknad där en minskad byggaktivitet har haft en negativ inverkan. Detta har lett till att företaget inte har kunnat uppnå den tillväxt som tidigare förväntades.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Osäkra kortsiktiga utsikter

Analysen framhäver även att de kortsiktiga utsikterna för Lammhults Design Group är fortsatt osäkra. Affärsvärlden skriver: "Kortsiktigt är utsikterna fortsatt osäkra och vi landar i ett neutralt råd." Det innebär att det finns en viss tveksamhet kring bolagets förmåga att förbättra sin situation på kort sikt, vilket gör att Affärsvärlden väljer att inta en neutral hållning.

Hos Börskollen följer vi noggrant utvecklingen för Lammhults Design Group och andra bolag inom möbel- och inredningsbranschen. Vi kommer att fortsätta bevaka hur marknadens utmaningar påverkar företagets framtida prestationer och rapportera vidare om viktiga förändringar och analyser.

Börskollen om Lammhults Design

Lammhults Design är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern LAMM B på Small Cap. Lammhults Design verkar inom sektorn Industri och aktien har 1676 st ägare hos Avanza samt 374 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Lammhults Design Group är ett företag som handlar med designprodukter. De fokuserar på att skapa och sälja inredning för offentliga miljöer, hem och kontor. Deras största exportmarknader är Europa, Nordamerika och Norden. Företaget är uppdelat i flera affärsområden och har sitt huvudkontor beläget i Lammhult, Småland.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Lammhults Design, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Lammhults Design

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Lammhults Design

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt