Lammhults Design (LAMM B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lammhults Design aktie

LAMM B  

Lammhults Design Group är en handelskoncern. Bolaget bedriver verksamhet och försäljning inom design och produkter för inredning av offentliga miljöer, hem och kontor. Störst exportmarknad återfinns inom Europa, Nordamerika och Norden. Verksamheten drivs utifrån ett flertal affärssegment. Huvudkontoret ligger i småländska Lammhult.

Lammhults Design tillhör sektorn Industri och branschen Bygginredning. Bolaget har ett börsvärde på 346 MSEK, en omsättning på 1 016 MSEK och med ett resultat på -12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lammhults Design

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lammhults Design (LAMM B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lammhults Design aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern LAMM B. Aktien har ett P/E-tal på -29.9 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lammhults Design utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lammhults Design Avanza – se aktiekurs idag

Se Lammhults Design senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lammhults Design – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lammhults Design.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lammhults Design.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lammhults Design

Lammhults Design

TickerLAMM B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschBygginredning
Börsvärde346 MSEK
Omsättning1 016 MSEK
Vinst-12 MSEK
P/E-29.9
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lammhults Design

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lammhults Design? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter