NFO Drives förblir ett spännande tillväxtbolag – trots motgångar i Q3
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

NFO Drives förblir ett spännande tillväxtbolag – trots motgångar i Q3

NFO

Industribolaget NFO Drives upplevde en motgång i sin tillväxtplan under det tredje kvartalet, men det finns inga skäl att avfärda företaget ännu. Affärsvärlden presenterade denna analys under tisdagen, och ser en god potential för bolagets tillväxt inom de kommande åren.

Analytiker från Affärsvärlden menar att NFO Drives, trots tredje kvartalets utmaningar, har en mycket intressant framtid framför sig. De ser en potential för en 35 procentig tillväxt i aktien på sikt och tyder på att bolaget har mycket som talar för dess framgång.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

NFO Drives - en attraktiv investering?

Enligt Affärsvärldens analys så har NFO Drives alla förutsättningar för att blomstra. Med stigande bruttomarginaler och minskade produktutvecklingskostnader kan bolaget förbättra sin lönsamhet samtidigt som det växer.

Aktien kan vara av intresse för investerare som är beredda att ta vissa risker och som har en långsiktig investeringshorisont. Trots de nyligen upplevda motgångarna behåller Affärsvärlden sitt neutrala råd om NFO Drives, vilket tyder på deras tro på bolagets framtida potential.

Om NFO Drives

NFO Drives är ett bolag från Sverige och listat på Spotlight. Bolaget verkar inom sektorn Industri och aktien har 627st ägare hos Avanza samt 259st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

NFO Drives utvecklar frekvensomformare som används för motorstyrning av elmotorer. Bolagets patenterade teknik avser skapa en energieffektiviserande produkt som skall kunna användas i diverse maskiner för att optimera motorns varvantal och således minska energiförbrukningen. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden, med en på sikt växande europeisk marknad. Bolaget grundades 1996 och har sitt huvudkontor i Karlshamn.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om NFO Drives

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien NFO Drives

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt