NFO Drives förblir ett spännande tillväxtbolag – trots motgångar i Q3
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

NFO Drives förblir ett spännande tillväxtbolag – trots motgångar i Q3

NFO

Industribolaget NFO Drives upplevde en motgång i sin tillväxtplan under det tredje kvartalet, men det finns inga skäl att avfärda företaget ännu. Affärsvärlden presenterade denna analys under tisdagen, och ser en god potential för bolagets tillväxt inom de kommande åren.

Analytiker från Affärsvärlden menar att NFO Drives, trots tredje kvartalets utmaningar, har en mycket intressant framtid framför sig. De ser en potential för en 35 procentig tillväxt i aktien på sikt och tyder på att bolaget har mycket som talar för dess framgång.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

NFO Drives - en attraktiv investering?

Enligt Affärsvärldens analys så har NFO Drives alla förutsättningar för att blomstra. Med stigande bruttomarginaler och minskade produktutvecklingskostnader kan bolaget förbättra sin lönsamhet samtidigt som det växer.

Aktien kan vara av intresse för investerare som är beredda att ta vissa risker och som har en långsiktig investeringshorisont. Trots de nyligen upplevda motgångarna behåller Affärsvärlden sitt neutrala råd om NFO Drives, vilket tyder på deras tro på bolagets framtida potential.

Om NFO Drives

NFO Drives är ett bolag från Sverige och listat på Spotlight. Bolaget verkar inom sektorn Industri och aktien har 627st ägare hos Avanza samt 259st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

NFO Drives utvecklar frekvensomformare som används för motorstyrning av elmotorer. Bolagets patenterade teknik avser skapa en energieffektiviserande produkt som skall kunna användas i diverse maskiner för att optimera motorns varvantal och således minska energiförbrukningen. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden, med en på sikt växande europeisk marknad. Bolaget grundades 1996 och har sitt huvudkontor i Karlshamn.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om NFO Drives

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien NFO Drives

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt