NFO Drives (NFO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NFO Drives aktie

🔔 Skapa bevakning

NFO  

NFO Drives utvecklar frekvensomformare som används för motorstyrning av elmotorer. Bolagets patenterade teknik avser skapa en energieffektiviserande produkt som skall kunna användas i diverse maskiner för att optimera motorns varvantal och således minska energiförbrukningen. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden, med en på sikt växande europeisk marknad. Bolaget grundades 1996 och har sitt huvudkontor i Karlshamn.

NFO Drives tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 59 MSEK, en omsättning på 32 MSEK och med ett resultat på 1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NFO Drives

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NFO Drives (NFO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NFO Drives aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern NFO. Aktien har ett P/E-tal på 72 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NFO Drives utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NFO Drives Avanza – se aktiekurs idag

Se NFO Drives senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NFO Drives – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NFO Drives.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i NFO Drives.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NFO Drives

NFO Drives

TickerNFO
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde59 MSEK
Omsättning32 MSEK
Vinst1 MSEK
P/E72
P/S1.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NFO Drives

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NFO Drives? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter