Nytt avtal för Kopparbergs – öppnar för stor brittisk expansion
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Nytt avtal för Kopparbergs – öppnar för stor brittisk expansion

Nytt

Kopparbergs Bryggeri meddelar att bolaget har ingått ett flerårigt avtal med Budweiser Brewing Group UK, en del av den globala öljätten Anheuser-Busch Inbev. Avtalet innebär att Budweiser kommer att distribuera och sälja Kopparbergs ciderprodukter på brittiska pubar och restauranger. Detta öppnar upp för en avsevärd expansion av Kopparbergs närvaro på den brittiska marknaden.

  • Avtalet innebär att Budweiser kommer att distribuera och sälja Kopparbergs ciderprodukter på brittiska pubar och restauranger.
  • Detta ökar Kopparbergs möjligheter att nå ut till fler kunder och öka sin försäljning i Storbritannien.

Enligt pressmeddelandet uttrycker Peter Bronsman, VD för Kopparberg Bryggeri, stor tillfredsställelse över avtalet. Bronsman menar att samarbetet med Budweiser Brewing Group, som har en stark position på bryggerimarknaden, kommer att ge dem möjlighet att nå ut till fler kunder och öka försäljningen.

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

Storbritannien – en viktig marknad för Kopparberg

Storbritannien är en betydande marknad för Kopparbergs Bryggeri och med Budweisers omfattande distributionsnätverk kommer de att kunna utöka sin räckvidd betydligt.

Med detta avtal på plats fortsätter vi att följa utvecklingen för Kopparbergs Bryggeri på den brittiska marknaden.

Börskollen om Kopparbergs

Kopparbergs är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern KOBR B på NGM. Kopparbergs verkar inom sektorn Dagligvaror och aktien har 6469 st ägare hos Avanza samt 1309 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Kopparbergs Bryggeri är en svensk aktör inom bryggeri vars affärsidé är att nationellt bli en ledande dryckesleverantör inom utbudet av cider. Utöver cider erbjuder bryggeriet även öl i form av Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult. Bolaget startades ursprungligen 1882 och har sitt bryggeri och huvudkontor där verksamheten en gång startades, i Kopparberg, Västmanland.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Kopparbergs, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Kopparbergs

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Kopparbergs

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt