Oljebolaget som kan vara en lovande men riskfylld investering
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Oljebolaget som kan vara en lovande men riskfylld investering

Oljebolaget

Enligt Affärsvärlden kan oljebolaget Maha Energy bli en intressant men riskfylld investering för de som vill ha mer oljeexponering i sin portfölj. Tidningen anser att bolagets värdering är låg och dess framtidsplaner ser lovande ut.

  • Maha Energy kan bli en bra investering men riskfaktorn är hög.
  • Bolagets värdering bedöms vara låg och dess framtidsplaner lovande.

Affärsvärlden har nyligen publicerat en analys där man tar upp Maha Energy som en potentiell oljeinvestering. Tidningens bedömning är att bolaget kan bli en bra investering, men de understryker samtidigt att riskerna är mycket höga.

En "krydda" i oljeportföljen

Trots de potentiella riskerna ser Affärsvärlden Maha Energy som en intressant tilläggsinvestering för den som redan har en viss exponering mot olja. Bolaget ses som en "krydda ovanpå", vilket innebär att det kan ge ytterligare avkastning utan att vara den huvudsakliga oljeinvesteringen i portföljen.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Låg värdering och lovande framtidsplaner

En av de faktorer som gör Maha Energy attraktivt enligt Affärsvärlden är dess låga värdering. Dessutom anser tidningen att bolagets framtidsplaner ser lovande ut, vilket kan bidra till en positiv utveckling framåt. På Börskollen följer vi noggrant utvecklingen för Maha Energy och håller våra läsare uppdaterade om eventuella förändringar.

Börskollen om Maha Energy

Maha Energy är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern MAHA A på Small Cap. Maha Energy verkar inom sektorn Energi och aktien har 4838 st ägare hos Avanza samt 2433 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Maha Energy är verksamma inom olje- och gasbranschen. Tjänsterna som bolaget huvudsakligen levererar inkluderar diverse ingenjörslösningar till aktörer inom branschen. Visionen är att utgå ifrån befintliga oljefält och utveckla dessa med specialistkompetens inom återvinning av kolväte, även benämnt Enhanced Oil Recovery (EOR). Huvudkontoret är beläget i Stockholm.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Maha Energy, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Maha Energy

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Maha Energy

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt