Maha Energy (MAHA A) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Maha Energy (MAHA A)

Maha Energy aktie

Maha Energy är verksamma inom olje- och gasbranschen. Tjänsterna som bolaget huvudsakligen levererar inkluderar diverse ingenjörslösningar till aktörer inom branschen. Visionen är att utgå ifrån befintliga oljefält och utveckla dessa med specialistkompetens inom återvinning av kolväte, även benämnt Enhanced Oil Recovery (EOR). Huvudkontoret är beläget i Stockholm.

Maha Energy Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Maha Energy. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Maha Energy, som verkar inom energisektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

Maha Energy noteras på Nasdaq Stockholm den 17 december

Maha Energy har godkänts för notering på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista med första handelsdag torsdagen den 17 december.

Maha Energy
10 Dec 2020 15:18

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Maha Energy

Maha Energy

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerMAHA A
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde1 385 MSEK
Omsättning464 MSEK
Vinst-99 MSEK
P/E-14
P/S4.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Maha Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Maha Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter