Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Palo

Palo Alto Networks nära att förvärva israelisk startup inom cyber security

Cybersäkerhetsjätten Palo Alto Networks är enligt uppgifter på väg att förvärva den israeliska startupen Talon Cyber Security. Affären, som kan bli officiell redan nästa vecka, uppskattas vara värd mellan 600 och 700 miljoner dollar, vilket motsvarar 6,5 till 7,6 miljarder kronor.

Uppgifterna kommer från källor till The Information, som rapporterar att affären kan offentliggöras redan på måndag. Talon Cyber Security, som är baserat i Israel, är specialiserade inom cybersäkerhet och har utvecklat en säker webbläsare baserad på Googles Chromium-programvara.

Stärker skyddet mot skadliga länkar

Talons webbläsare har funktioner designade för att förhindra att anställda klickar på skadliga länkar, vilket gör det till en attraktiv tillgång för Palo Alto. Förvärvet av Talon kommer att förstärka Palo Altos egna erbjudande, särskilt för företag som tillämpar distansarbete.

Detta skriver The Information, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En strategisk affär

Genom att förvärva Talon Cyber Security kan Palo Alto Networks utöka sin produktportfölj och stärka sin position på marknaden för cybersäkerhet. Affären skulle också erbjuda Palo Alto möjligheten att stärka skyddet mot potentiella cyberhot för företag som tillämpar distansarbete, vilket blir allt mer relevant i dagens digitala arbetsmiljö.

Om Palo Alto Networks

Palo Alto Networks är ett IT-företag som arbetar med datasäkerhet, tillverkar och erbjuder brandväggar som identifierar och kontrollerar applikationer, skannar datatrafik för att stoppa hot och hackning. Palo Alto Networks levererar till kunder över hela världen. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Santa Clara, Kalifornien.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Palo Alto Networks

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Palo Alto Networks

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.