Palo Alto Networks (PANW) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Palo Alto Networks aktie

🔔 Skapa bevakning

PANW  

Palo Alto Networks är ett IT-företag som arbetar med datasäkerhet, tillverkar och erbjuder brandväggar som identifierar och kontrollerar applikationer, skannar datatrafik för att stoppa hot och hackning. Palo Alto Networks levererar till kunder över hela världen. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Santa Clara, Kalifornien.

Mer om aktien Palo Alto Networks

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Palo Alto Networks (PANW) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Palo Alto Networks utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Palo Alto Networks Avanza – se aktiekurs idag

Se Palo Alto Networks senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Palo Alto Networks – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Palo Alto Networks.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Palo Alto Networks.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag