Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Pandemieffekterna

Pandemieffekterna är över, men outdoor-bolaget visar åter växtkraft

Efter ett par kvartal med svaga resultat är det en möjlighet att outdoor-klädbolaget Revolution Race verkar ha hittat tillbaka till tillväxt och förbättrad lönsamhet. Framgångar på internationella marknader och inom nya produktkategorier kan komma att spela en avgörande roll för företagets aktie. Detta är slutsatsen i en nyligen publicerad analys av Affärsvärlden.

Analysen framhåller att företagets aktie har visat betydande styrka efter rapporten, vilket tyder på att det kan finnas mer utrymme för tillväxt. Affärsvärlden upprepar sitt tidigare köpråd, trots att pandemitidens tillväxttal kanske inte kommer igen.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En positiv framtid för Revolution Race

På längre sikt ser Affärsvärlden i sitt huvudscenario en potential för aktien att öka med 42 procent. Detta baseras på förväntningar om att Revolution Race kommer att kunna fortsätta att expandera framgångsrikt utanför Norden och inom nya produktkategorier.

Affärsvärlden förväntar sig att företagets framgångar på dessa områden kommer att vara avgörande för aktiens framtid. Trots att det globala affärsklimatet förblir osäkert och att pandemiciffrorna kanske inte kommer att upprepas, ser tidningen fortfarande potential för fortsatt tillväxt och lönsamhet för Revolution Race.

Om Revolutionrace

Revolutionrace är ett bolag från Sverige och listat på Mid Cap. Bolaget verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 8509st ägare hos Avanza samt 2616st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

RVRC Holding, mer kända som Revolutionrace, är verksamma inom e-handel och detaljhandelsbranschen. Bolaget driver och förvaltar över en e-handelsplattform. Utbudet inkluderar exempelvis kläder, skor och accessoarer för friluftsliv. Produkterna vidaresänds direkt till kunderna under eget varumärke. Kunderna är huvudsakligen privata aktörer runtom den globala marknaden. Revolutionrace grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Borås.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Revolutionrace

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Revolutionrace

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.