Pandemieffekterna är över, men outdoor-bolaget visar åter växtkraft
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Pandemieffekterna är över, men outdoor-bolaget visar åter växtkraft

Pandemieffekterna

Efter ett par kvartal med svaga resultat är det en möjlighet att outdoor-klädbolaget Revolution Race verkar ha hittat tillbaka till tillväxt och förbättrad lönsamhet. Framgångar på internationella marknader och inom nya produktkategorier kan komma att spela en avgörande roll för företagets aktie. Detta är slutsatsen i en nyligen publicerad analys av Affärsvärlden.

Analysen framhåller att företagets aktie har visat betydande styrka efter rapporten, vilket tyder på att det kan finnas mer utrymme för tillväxt. Affärsvärlden upprepar sitt tidigare köpråd, trots att pandemitidens tillväxttal kanske inte kommer igen.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En positiv framtid för Revolution Race

På längre sikt ser Affärsvärlden i sitt huvudscenario en potential för aktien att öka med 42 procent. Detta baseras på förväntningar om att Revolution Race kommer att kunna fortsätta att expandera framgångsrikt utanför Norden och inom nya produktkategorier.

Affärsvärlden förväntar sig att företagets framgångar på dessa områden kommer att vara avgörande för aktiens framtid. Trots att det globala affärsklimatet förblir osäkert och att pandemiciffrorna kanske inte kommer att upprepas, ser tidningen fortfarande potential för fortsatt tillväxt och lönsamhet för Revolution Race.

Om Revolutionrace

Revolutionrace är ett bolag från Sverige och listat på Mid Cap. Bolaget verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 8509st ägare hos Avanza samt 2616st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

RVRC Holding, mer kända som Revolutionrace, är verksamma inom e-handel och detaljhandelsbranschen. Bolaget driver och förvaltar över en e-handelsplattform. Utbudet inkluderar exempelvis kläder, skor och accessoarer för friluftsliv. Produkterna vidaresänds direkt till kunderna under eget varumärke. Kunderna är huvudsakligen privata aktörer runtom den globala marknaden. Revolutionrace grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Borås.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Revolutionrace

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Revolutionrace

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt