Revolutionrace (RVRC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Revolutionrace aktie

🔔 Skapa bevakning

RVRC  

RVRC Holding, mer kända som Revolutionrace, är verksamma inom e-handel och detaljhandelsbranschen. Bolaget driver och förvaltar över en e-handelsplattform. Utbudet inkluderar exempelvis kläder, skor och accessoarer för friluftsliv. Produkterna vidaresänds direkt till kunderna under eget varumärke. Kunderna är huvudsakligen privata aktörer runtom den globala marknaden. Revolutionrace grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Borås.

Revolutionrace tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 8 988 MSEK, en omsättning på 741 MSEK och med ett resultat på 172 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Revolutionrace

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Revolutionrace (RVRC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Revolutionrace aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern RVRC. Aktien har ett P/E-tal på 52.4 och P/S-tal på 9.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Revolutionrace utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Revolutionrace senaste utdelning är 0.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Revolutionrace Avanza – se aktiekurs idag

Se Revolutionrace senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Revolutionrace – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Revolutionrace.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Revolutionrace.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Revolutionrace

Revolutionrace

TickerRVRC
ListaMid Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde8 988 MSEK
Omsättning741 MSEK
Vinst172 MSEK
P/E52.4
P/S9.8
Utdelning0.6 SEK
Direktavkastning0.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Revolutionrace

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Revolutionrace? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter