Populära investerartjänsten: 3 aktier att hålla ögonen på inför 2024
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Populära investerartjänsten: 3 aktier att hålla ögonen på inför 2024

Populära

Ingen kan förutsäga börsens utveckling fram till 2024 eller hur enskilda aktier kommer att klara sig. Genom att investera i företag med solida långsiktiga utsikter, rimliga värderingar och sedan hålla fast vid dessa investeringar kan man dock öka sina chanser till framgång. Amerikanska The Motley Fool lyfter tre aktier att hålla ögonen på!

IBM:s position och tillväxt

IBM har positionerat sig som en kritisk partner för företag som vill digitalisera och modernisera sina verksamheter. Med sin hybridmolnplattform och den nya AI-plattformen watsonx, hjälper företaget sina kunder att bibehålla säkerheten för sin privata data och uppfylla regulatoriska krav.

IBM förväntar sig en omsättningstillväxt på 3-5% i år, drivet av stark efterfrågan på digitala transformationsprojekt som ger tydlig avkastning på investeringen för kunderna.

Detta rapporterar Yahoo Finance / The Motley Fool om.

Intel och halvledarindustrin

Intel är känt för sin diversifierade produktportfölj som inkluderar allt från centrala processorer till grafikkort och AI-acceleratorer. Utöver att tillverka sina egna chip, bygger Intel även en gjuteriverksamhet för att utmana marknadsledare som TSMC.

Med en förväntad teknologisk fördel genom lanseringen av Intel 18A tillverkningsprocessen senast 2024, kommer Intels adresserbara marknad att expandera dramatiskt.

Walt Disney och streamingens era

Walt Disney, trots utmaningar med att omvandla sin traditionella TV-verksamhet till en lönsam streamingverksamhet, har potential att hitta en framgångsrik modell där varje affärsområde stärker de andra. Med tid och anpassning finns det ingen anledning att tro att Disney inte kommer att lyckas med denna omställning, menar Motley Fool-skribenten.

Läs även: Buffett storsatsar på AI – 49 % av portföljen i dessa tre aktierna

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien IBM

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt