Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Potentiell

Potentiell aktieuppgång på 22 procent i kylteknik-bolaget

Beijer Ref, en ledande grossist inom kylteknik, upplever en låg värdering, trots utmaningar med sin organiska tillväxt. Enligt en analys från Affärsvärlden kan dock aktien ha en potential att öka med 22 procent inom ett par år.

Beijer Ref har upplevt en tid av lägre värdering på marknaden, vilket kan hänga ihop med bolagets problem med sin organiska tillväxt. Affärsvärlden har i sin analys på tisdagen granskat bolaget och dess framtidspotential.

Potentiell uppgång på 22 procent

I Affärsvärldens huvudscenario ses en möjlighet för Beijer Refs aktie att öka med 22 procent inom de närmsta åren. Trots detta menar tidningen att det kan vara för knappt för att investera i aktien just nu. De betonar även att riskerna inte bör underskattas i ett negativt scenario där företagets vinster kan plana ut.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Neutrala rådet kvarstår

Trots den potentiella uppgången uttrycker Affärsvärlden fortsatt neutralitet gentemot aktien. "Aktien har en mer rimlig värdering än på länge. Vi står kvar vid det neutrala rådet tills vidare," skriver tidningen i sin slutsats. Ytterligare insikter kan komma från Beijer Refs kapitalmarknadsdag den 30 november, vilket kan ge mer klarhet om bolagets vinstutsikter nästa år.

Om Beijer Ref

Beijer Ref är ett bolag från Sverige och listat på Large Cap. Bolaget verkar inom sektorn Industri och aktien har 10115st ägare på Avanza samt 2593st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Beijer Ref är en teknikinriktad handelskoncern. Idag erbjuder koncernen ett brett utbud av lösningar inom kyla och klimatreglering, Kunderna återfinns huvudsakligen bland små- och medelstora bolag inom varierande sektorer. Idag innehas verksamhet och försäljning på global nivå, med störst närvaro inom Nordamerika och Europa. Huvudkontoret ligger i Malmö.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Beijer Ref

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Beijer Ref

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.