Beijer Ref (BEIJ B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Beijer Ref aktie

BEIJ B  

Beijer Ref är en teknikinriktad handelskoncern. Idag erbjuder koncernen ett brett utbud av lösningar inom kyla och klimatreglering, Kunderna återfinns huvudsakligen bland små- och medelstora bolag inom varierande sektorer. Idag innehas verksamhet och försäljning på global nivå, med störst närvaro inom Nordamerika och Europa. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Beijer Ref tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 50 869 MSEK, en omsättning på 14 893 MSEK och med ett resultat på 769 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Beijer Ref

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Beijer Ref (BEIJ B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Beijer Ref aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern BEIJ B. Aktien har ett P/E-tal på 66.2 och P/S-tal på 3.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Beijer Ref utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Beijer Ref senaste utdelning är 0.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Beijer Ref Avanza – se aktiekurs idag

Se Beijer Ref senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Beijer Ref – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Beijer Ref.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Beijer Ref.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Beijer Ref

Beijer Ref

TickerBEIJ B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde50 869 MSEK
Omsättning14 893 MSEK
Vinst769 MSEK
P/E66.2
P/S3.5
Utdelning0.8 SEK
Direktavkastning0.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Beijer Ref

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Beijer Ref? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter