Renewcells VD får sparken
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Renewcells VD får sparken

Renewcells

Textilåtervinningsbolaget Renewcells vd Patrik Lundström fick gå på dagen och det verkar inte ha varit en dag för tidigt. Det har nu uppdagats stora frågetecken kring bolagets informationsgivning och trovärdighet. Det är väldigt oklart om det ens finns någon tillräcklig efterfrågan på produkten. Nya vd:n förbättrar inte oddsen. Det skriver Affärsvärlden i en analys på onsdagen.

Tillförordnade vd:n Magnus Håkanssons tidigare karriär som åtta år som vd för klädkoncernen RNB slutade med totalt fiasko. Hans senaste jobb var vd för Mediamarkt Sverige, vilket slutade med att bolaget sålde sina butiker i Sverige.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Flera varningslampor på Renewcell

"Det finns alltså rätt många varningslampor som blinkar rött i Renewcell. Ett säljråd är ett lätt beslut", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Re:NewCell

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Re:NewCell

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.