Re:NewCell (RENEW) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Re:NewCell aktie

RENEW  

Re:NewCell är verksamma inom textilåtervinning och massaproduktion. Bolagets teknik används för att bryta ned cellulosan i bomulls- och viskostextil, för att kunna återvinna klädesplagg till ny textilråvara. Produktionen utgår ifrån egna anläggningar som bearbetar textil för återvinning som annars hade gått till deponi och förbränning. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Re:NewCell tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning.

Mer om aktien Re:NewCell

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Re:NewCell (RENEW) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Re:NewCell aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern RENEW. Aktien har ett P/E-tal på -96.3 och P/S-tal på 1629.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Re:NewCell utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Re:NewCell Avanza – se aktiekurs idag

Se Re:NewCell senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Re:NewCell – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Re:NewCell.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Re:NewCell.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Re:NewCell

Re:NewCell

TickerRENEW
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde6 936 MSEK
Vinst-72 MSEK
P/E-96.3
P/S1629.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Re:NewCell

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Re:NewCell? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter