Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Risk

Risk för nedgång i aktien enligt Affärsvärlden

Enligt en analys från Affärsvärlden kan VO2:s aktie vara på väg mot en nedgång. Med en vacklande annonsmarknad, osäkerhet kring Netrics återhämtning och omstruktureringar inom Borg Owilli är framtiden oviss. Dessutom kan eventuella obetalda tilläggsköpeskillingar skapa osämja inom koncernen.

VO2, som är mitt i en utmanande period, står inför flera hinder. Annonsmarknaden visar tecken på att vika, det råder osäkerhet kring huruvida Netric kommer att återhämta sig och Borg Owilli genomgår omstruktureringar. Detta, tillsammans med risken att tilläggsköpeskillingar kan brinna inne, bidrar till en potentiell konflikt inom företaget.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Potentiell nedgång

Affärsvärldens analys pekar på en potentiell nedgång på 19 procent i aktien över en period av ett par år. "Det finns en möjlighet till en intressant uppsida i VO2-caset, men då måste mycket gå rätt. Den samlade bilden är att aktien inte går att räkna hem. Vårt råd är att sälja", skriver tidningen i sin slutsats.

Det är tydligt att VO2 står inför många utmaningar. Om företaget kan navigera genom dessa svårigheter framgångsrikt återstår att se, men för tillfället rekommenderar Affärsvärlden att investerare säljer sina aktier.

Om Vo2 Cap

Vo2 Cap är ett bolag från Sverige och listat på First North. Bolaget verkar inom sektorn Finans & Fastighet och aktien har 1674st ägare hos Avanza samt 252st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Vo2 är ett förvärvsbolag. Bolaget är specialiserade inom investering, ägande och vidare förvaltning av bolag inom media och teknik. Visionen är att skapa långsiktigt god avkastning för aktieägarna genom att äga och utveckla tillväxtbolag med värdepotential. Störst investeringar återfinns inom marknaderna Norden, Europa och Nordamerika. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Vo2 Cap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Vo2 Cap

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.