Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vad

Vad tjänar grannen eller kollegan? – Använd Lönekollen helt anonymt!

Nyfiken på vad grannen, kollegan eller en känd investerar- eller tradingprofil egentligen tjänar? Med Ratsits smidiga verktyg Lönekollen kan du både som privatperson och företag se någons lön, inkomst av kapital och eventuella betalningsanmärkningar – helt anonymt och utan att personen i fråga får reda på det!

I Sverige har diskussioner om löner och inkomst länge varit tabubelagda – och i de fall det ens är möjligt kan det kan fortfarande upplevas pinsamt att ställa frågan rakt ut till en vän, bekant eller kollega.

Svenskarna är dock väldigt intresserade av varandras löner, då Ratsit själva skriver på sin sida att de säljer Lönekollen mer än 1 000 000 gånger per år!

Med Ratits tjänster behöver du inte längre oroa dig då personen som du söker på aldrig får veta att någon har kollat upp dennes lön, vilket är en viktig aspekt i Lönekollen.

Innehåller annonslänkar till Ratsit.

Så enkelt gör du en lönekoll – helt anonymt

1) Sök fram den person du vill se lön/anmärkning på
2) Klicka på Kolla lön direkt under personens namn i träfflistan
3) Följ instruktionerna och betala för tjänsten
4) Därefter kan du se lönen direkt på skärmenEn lönekoll kostar endast 39 kr!

10 lönekollar per månad för endast 59 kr – Helt utan uppsägnings- och bidningstid

Ratsit Plus är en abonnemangstjänst där du får 10 nya Lönekollar varje månad (värde 390 kr) som läggs till din pott. Du har tillgång till din utökade Lönerankingen där du ser hur du placerar dig i löneligan där du bor och i hela Sverige, t.ex ålder och kön. Topplistor med de som tjänar mest där du bor och i hela Sverige fördelat på ålder, kön, högst lön i kommunen m.m. På personrapporter presenteras en topplista med de som tjänar mest i den kommunen vars rapport du besöker.Spara 331 kr genom att lägg till Ratsit Plus och få 9 extra lönekollar för endast 20 kr extra. Prenumerationstjänsten före 59 kr/månad utan bindningstid som du kan säga upp när du vill.

Läs mer: Om du är nyfiken på genomsnitt och median för löner i Sverige rekommenderar vi vår guide om lönestatistik. Via våra smidiga kalkylatorer kan du också beräkna timlön till månadslön och årslön och vice versa eller räkna ut din lön efter skatt.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.