Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Securitas

Securitas - Inför rapporten imorgon

Securitas släpper imorgon den 7 november sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för blankningar och insynstransaktioner och mycket mer.

Om Securitas inför rapporten

Bolaget verkar inom Industri-sektorn. Per idag den 6 november har bolaget 30157 ägare på Avanza och 7176 ägare hos Nordnet. Securitas är listat i Sverige på Large Cap.

Kursutveckling

Estimat inför rapporten

Inför rapporten finns det följande estimat att ta del av. Relationen mellan estimat och utfall brukar vara en viktig del i hur aktien reagerar på rapportutfallet så se till att ha en god bild över förväntningarna på rapporten.

DatumEstimat
6 novDe populäraste aktierna inför rapportveckanLäs mer
3 nov18 estimat inför Securitas rapportLäs mer
3 novSecuritas väntas redovisa 2 753 miljoner kronor i ebita-resultat - BloombergLäs mer

Estimat från användarna på Pinpoint estimates

Senaste nyheterna om Securitas

Nuvarande blankning i Securitas

Aktuell nivå av blankning kan vara bra att ha i bakhuvudet, då en snabb och kraftigt positivt rörelse för aktien i samband med rapporten mycket väl kan tvinga blankarna att täcka sina korta positioner, vilket brukar förstärka rörelsen på uppsidan (en så kallad "short squeeze".)

Senaste riktkurserna

Nedan kan du ta del av de senaste rekommendationerna och rikskurserna från diverse analyshus och banker. En stark rapport tenderar ofta att efterföljas av uppjusterade riktkurser vilket kan driva på kursen ytterligare (och vice versa).

DatumRekommendation och kommentar
28 sepGoldman Sachs höjer riktkursen för Securitas till 87 kronor (86), upprepar sälj
8 augGoldman Sachs höjer riktkursen för Securitas till 86 kronor (83), upprepar sälj
31 julRBC höjer riktkursen för Securitas till 80 kronor (75), upprepar underperform
31 julCarnegie höjer riktkursen för Securitas till 125 kronor (122), upprepar köp
31 julPareto Securities höjer riktkursen för Securitas till 140 kronor (135), upprepar köp

Senaste insynstransaktionerna

Här kan du se hur insiders har valt att agera i aktien inför rapporten.

DatumTypAnmälningsskyldigSumma
12 junAvyttringMagnus Ahlqvist3 212 466 SEK
12 junTilldelningMagnus Ahlqvist6 424 847 SEK
12 junTilldelningLance Byerly1 687 812 SEK
12 junAvyttringLance Byerly421 996 SEK
12 junTilldelningLars Martin Althén1 199 020 SEK
12 junTilldelningJose Castejon1 121 573 SEK
12 junTilldelningJorge Couto1 323 838 SEK
12 junTilldelningHillevi Agranius219 134 SEK
12 junAvyttringHillevi Agranius120 558 SEK
12 junAvyttringHenrik Zetterberg583 961 SEK
12 junTilldelningHenrik Zetterberg1 167 922 SEK
12 junTilldelningHelena Teresa Andreas856 942 SEK
12 junTilldelningGreg Anderson2 264 531 SEK
12 junTilldelningFrida Rosenholm842 969 SEK
12 junTilldelningBrian Riis Nielsen431 112 SEK

Verksamhetsbeskrivning

Securitas är en global aktör verksamma inom säkerhetstjänster. Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster som går under stationär – och mobil övervakning, elektronisk säkerhet, brandskydd, GPS-tjänster, samt diverse riskhanteringsfrågor. Kunderna är verksamma i ett flertal olika branscher och återfinns idag på global nivå. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Läs mer om Securitas

Klicka dig gärna vidare till vår bolagssida för Securitas för att ta del av mer aktuell information!

Tips: Vi kan också rekommendera att ladda ner vår populära app där du kan skapa en bevakning för bolaget och då automatiskt få pushnotis vid rapportsläpp men även efterföljande nyheter som uppdaterade analyser, riktkursrevideringar, insynstransaktioner och mycket mer – dessutom helt gratis!

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Securitas

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Securitas

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.