Securitas (SECU B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Securitas aktie

🔔 Skapa bevakning

SECU B  

Securitas är en global aktör verksamma inom säkerhetstjänster. Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster som går under stationär – och mobil övervakning, elektronisk säkerhet, brandskydd, GPS-tjänster, samt diverse riskhanteringsfrågor. Kunderna är verksamma i ett flertal olika branscher och återfinns idag på global nivå. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Securitas tillhör sektorn Industri och branschen Säkerhet. Bolaget har ett börsvärde på 49 703 MSEK, en omsättning på 112 575 MSEK och med ett resultat på 2 727 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Securitas

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Securitas (SECU B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Securitas aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern SECU B. Aktien har ett P/E-tal på 18.2 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Securitas utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Securitas senaste utdelning är 4 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Securitas Avanza – se aktiekurs idag

Se Securitas senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Securitas – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Securitas.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Securitas.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Securitas

Securitas

TickerSECU B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschSäkerhet
Börsvärde49 703 MSEK
Omsättning112 575 MSEK
Vinst2 727 MSEK
P/E18.2
P/S0.5
Utdelning4 SEK
Direktavkastning2.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Securitas

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Securitas? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter