Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ta

Ta reda på kollegans eller grannens lön – helt anonymt

Nyfiken på vad grannen, kollegan eller en känd investerar- eller tradingprofil egentligen tjänar? Med Ratsits smidiga verktyg Lönekollen kan du både som privatperson och företag se någons lön, inkomst av kapital och eventuella betalningsanmärkningar – helt anonymt och utan att personen i fråga får reda på det!

I Sverige har diskussioner om löner och inkomst länge varit tabubelagda – och i de fall det ens är möjligt kan det kan fortfarande upplevas pinsamt att ställa frågan rakt ut till en vän, bekant eller kollega.

Med Ratits tjänster behöver du inte längre oroa dig då personen som du söker på aldrig får veta att någon har kollat upp dennes lön, vilket är en viktig aspekt i Lönekollen.

Artikeln innehåller annons-/affiliatelänkar till Ratsit!

Så enkelt gör du en lönekoll – helt anonymt

1) Sök fram den person du vill se lön/anmärkning på
2) Klicka på Kolla lön direkt under personens namn i träfflistan
3) Följ instruktionerna och betala för tjänsten
4) Därefter kan du se lönen direkt på skärmenEn lönekoll kostar endast 39 kr!

10 lönekollar per månad för endast 49 kr – Helt utan bidningstid

Ratsit Plus är en abonnemangstjänst där du får 10 nya Lönekollar varje månad som läggs till din pott. Du har tillgång till din utökade Lönerankingen där du ser hur du placerar dig i löneligan där du bor och i hela Sverige, t.ex ålder och kön. Topplistor med de som tjänar mest där du bor och i hela Sverige fördelat på ålder, kön, högst lön i kommunen m.m. På personrapporter presenteras en topplista med de som tjänar mest i den kommunen vars rapport du besöker.Spara 341 kr genom att lägg till Ratsit Plus och få 9 extra lönekollar för endast 10 kr extra. Prenumerationstjänsten före 49 kr/månad utan bindningstid som du kan säga upp när du vill.

Läs mer: Om du är nyfiken på genomsnitt och median för löner i Sverige rekommenderar vi vår guide om lönestatistik. Via våra smidiga kalkylatorer kan du också beräkna timlön till månadslön och årslön och vice versa eller räkna ut din lön efter skatt.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt