Thinc Collective lanserar ny version av evenemangsplattformen Jetty
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Thinc Collective lanserar ny version av evenemangsplattformen Jetty

Thinc

Kommunikationsbyrån Thinc Collective kommer att lansera en ny version av sin evenemangs- och eventplaneringsplattform, Jetty. Den uppgraderade versionen, Jetty X, har testats sedan nyår och förväntas lanseras senast den 31 maj. Nya abonnemangsmodeller, anpassade efter organisationers storlek och användningsnivå, introduceras i syfte att nå en bredare kundbas.

  • Thinc Collective lanserar Jetty X, en uppgraderad version av sin evenemangs- och eventplaneringsplattform.
  • Jetty X har testats sedan nyår med positiva resultat och förväntas lanseras senast den 31 maj.
  • Nya abonnemangsmodeller introduceras för att göra produkten mer tillgänglig för en bredare kundbas.

Jetty X har redan testats av nuvarande kunder sedan nyår och har enligt Thinc Collective visat på "mycket goda resultat". Lanseringen av den färdiga versionen sker senast den 31 maj.

Samverkan inom koncernen

Det var Thinc Collectives utvecklingsbolag, Websearch, som stod för den tekniska utvecklingen av Jetty X. Flera bolag inom koncernen har varit involverade i processen. "Jag är stolt över våra medarbetares samarbete, effektivitet och lönsamhet över branschgränserna", säger Thinc Collectives VD, Anders Wallqvist.

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

Jetty X - en mer tillgänglig produkt

En av nyheterna i Jetty X är införandet av nya abonnemangsmodeller. De är utformade för att matcha behovet hos olika organisationer baserat på deras storlek och användningsnivå. Denna förändring gör produkten mer tillgänglig för en bredare kundbas. På Börskollen tror vi att denna ändring kan bidra till att öka Thinc Collectives marknadsandel och stärka företagets position på marknaden.

Börskollen om Thinc

Thinc är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern THINC på Spotlight. Thinc verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 677 st ägare hos Avanza samt 129 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Thinc Jetty Collective är verksamma inom kommunikationsbranschen och koncernen erbjuder en grupp av bolag inom system, kommunikation och struktur. Bolagen tänker ut och genomför idéer till sina kunder. Gruppens kompetensområden sträcker sig från data, analys, teknikutveckling, SaaS system till kommunikation, media, PR och brand experience. Koncernen riktar sig till kunder oavsett bransch med behov av sammanhållen kommunikation. Thinc Jetty Collective är verksamma inom Norden.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Thinc, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Thinc

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Thinc

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt