Upplevelsebolaget får neutral rek – dyrt förvärv och svårbedömda ambitionsplaner
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Upplevelsebolaget får neutral rek – dyrt förvärv och svårbedömda ambitionsplaner

Upplevelsebolaget

Affärsvärlden ger en neutral inställning till upplevelseföretaget Bodyflights aktie. Analysen tyder på att förvärvet av VREX kan ha varit överprissatt och att bolagets expansionssatsningar verkar vara exceptionellt ambitiösa.

  • Bodyflights aktieförvärv i VREX anses av Affärsvärlden som potentiellt överprissatt.
  • Bodyflights expansionsplaner bedöms som mycket aggressiva och svårbedömda.

Affärsvärlden uttrycker i sin analys att förvärvet av aktierna i VREX, trots sina lovande framtidsutsikter, kan ha varit för dyrt. Dessutom anser de att Bodyflights planer på expansion framstår som särskilt ambitiösa, med många detaljer som är svåra att sammanställa.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Bodyflights potentiella framgångar

Bodyflight, som är kända för sina upplevelseprodukter, kan mycket väl lyckas med sina satsningar. Affärsvärlden påpekar att det skulle vara intressant om företagets planer bar frukt. Dock finns det tvivel kring huruvida de ekonomiska kalkylerna stämmer överens med bolagets ambitioner.

Vi på Börskollen följer utvecklingen noggrant och kommer att hålla våra läsare uppdaterade om eventuella förändringar gällande Bodyflights aktie och dess framtidsplaner.

Börskollen om Bodyflight

Bodyflight är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern BODY på Spotlight. Bodyflight verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 439 st ägare hos Avanza samt 105 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Bodyflight Sweden är verksamma inom upplevelsebranschen. Bolaget förfogar över vindtunnlar som används för simulering av fallskärmshopp. Aktiviteten erbjuds till allmänheten och övriga intresserade. Utöver återfinns kurser och träningstillfällen där Bodylight erbjuder utbildning inom området, både för unga och gamla. Bolaget startades ursprungligen 2015 och har sitt huvudkontor i Bromma.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Bodyflight, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Bodyflight

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Bodyflight

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt