Bodyflight (BODY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bodyflight aktie

🔔 Skapa bevakning

BODY  

Bodyflight Sweden är verksamma inom upplevelsebranschen. Bolaget förfogar över vindtunnlar som används för simulering av fallskärmshopp. Aktiviteten erbjuds till allmänheten och övriga intresserade. Utöver återfinns kurser och träningstillfällen där Bodylight erbjuder utbildning inom området, både för unga och gamla. Bolaget startades ursprungligen 2015 och har sitt huvudkontor i Bromma.

Bodyflight tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Resor & Nöjen. Bolaget har ett börsvärde på 30 MSEK, en omsättning på 31 MSEK och med ett resultat på 1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bodyflight

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bodyflight (BODY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bodyflight aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern BODY. Aktien har ett P/E-tal på 52.5 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bodyflight utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bodyflight Avanza – se aktiekurs idag

Se Bodyflight senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bodyflight – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bodyflight.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bodyflight.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bodyflight

Bodyflight

TickerBODY
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschResor & Nöjen
Börsvärde30 MSEK
Omsättning31 MSEK
Vinst1 MSEK
P/E52.5
P/S1.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bodyflight

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bodyflight? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter