Upprepat köpråd: Bästa kvartalet på flera år för bredbandsbolaget
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Upprepat köpråd: Bästa kvartalet på flera år för bredbandsbolaget

Upprepat

Bredband2, företaget specialiserat på bredbandslösningar, har haft en organisk tillväxt på 4000 kunder under första kvartalet 2024. Detta är det största kundintaget företaget haft under ett enskilt kvartal på flera år. Affärsvärlden bedömer att aktien har en potential att stiga med 32 procent inom de kommande åren.

  • Bredband2 har haft en organisk tillväxt på 4000 kunder under första kvartalet 2024.
  • Affärsvärlden bedömer att Bredband2:s aktie har en potential att stiga med 32 procent inom ett par års sikt.
  • Affärsvärlden behåller köprådet på Bredband2:s aktie.

Det framgår av en analys utförd av Affärsvärlden. Företaget, som specialiserar sig på bredbandslösningar, har upplevt en märkbar tillväxt under årets första kvartal. Efter att ha ökat med 4000 kunder organiskt ser Affärsvärlden en potential för aktien att stiga med 32 procent på ett par års sikt.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Affärsvärlden ser positivt på Bredband2:s framtid

Analytikerna på tidningen Affärsvärlden har uttryckt optimism inför Bredband2:s framtid. I sin slutsats skriver de: "Kan den organiska tillväxten stiga så borde aktien också kunna få en något högre värdering. Bredband2 är upp drygt 30 procent sedan vårt köpråd i november. Uppsidan är fortsatt klart godkänd och verksamheten i hög grad konjunkturokänslig."

De behåller därmed sitt köpråd på Bredband2:s aktie.

Börskollen om Bredband2

Bredband2 är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern BRE2 på First North. Bredband2 verkar inom sektorn Telekommunikation och aktien har 5886 st ägare hos Avanza samt 1181 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Bredband2 är en bredbandsoperatör. Bolaget erbjuder helhetslösningar i allt som berör bredband, fast- och mobilt telefoni, samt IP lösningar. Störst specialisering sker inom erbjudandet av optisk fiber i lokala nätverk (LAN), främst till privatpersoner i stadsnät, allmännyttiga hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Utöver erbjuder bolaget lösningar inom brandväggar och antivirussystem.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Bredband2, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Bredband2

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Bredband2

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt