Bredband2 (BRE2) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bredband2 aktie

🔔 Skapa bevakning

BRE2  

Bredband2 är en bredbandsoperatör. Bolaget erbjuder helhetslösningar i allt som berör bredband, fast- och mobilt telefoni, samt IP lösningar. Störst specialisering sker inom erbjudandet av optisk fiber i lokala nätverk (LAN), främst till privatpersoner i stadsnät, allmännyttiga hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Utöver erbjuder bolaget lösningar inom brandväggar och antivirussystem.

Bredband2 tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Bredband & Telefoni. Bolaget har ett börsvärde på 2 364 MSEK, en omsättning på 686 MSEK och med ett resultat på 51 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bredband2

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bredband2 (BRE2) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bredband2 aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BRE2. Aktien har ett P/E-tal på 46.4 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bredband2 utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bredband2 senaste utdelning är 0.1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bredband2 Avanza – se aktiekurs idag

Se Bredband2 senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bredband2 – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bredband2.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bredband2.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bredband2

Bredband2

TickerBRE2
ListaFirst North
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschBredband & Telefoni
Börsvärde2 364 MSEK
Omsättning686 MSEK
Vinst51 MSEK
P/E46.4
P/S2
Utdelning0.1 SEK
Direktavkastning2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bredband2

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bredband2? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter