Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 10 mest sedda börsklipp

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Doxa | Bakgrunden till förvärvet av Serneke - VD Victor Persson" av Direkt Studios intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Inderes Nordic, Nordnet eller Handelsbanken Research med flera.

1. Doxa | Bakgrunden till förvärvet av Serneke - VD Victor Persson

Fastighetsbolaget Doxa presenterade på Stockholm Corporate Finance 9e kapitalmarknadsdag fastigheter. I videon sammanfattar vd Victor Persson de viktigaste budskapen från bolagets presentation. Länk till Doxas..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

2. NIBE – Håller sig sval i väntan på värmen

NIBE är väl positionerat i sin bransch för att dra nytta av den globala omställningen mot hållbara energisystem. Meritlistan för lönsam tillväxt är stark och företaget har varit framgångsrikt i att skapa..

En video från Inderes Nordic som du tar del av här.

3. Kan SAS räddas? - John Skogman #podcast

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

4. Svensk ekonomi står inför ett nytt reptrick - Handelsbankens Konjunkturprognos

Programledare: Christina Nyman, chefsekonom Johan Löf, prognoschef -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Allt du behöver för en..

En video från Handelsbanken Research som du tar del av här.

Oncopeptides - Aktiedagen Stockholm 19 september 2023

5. Oncopeptides - Aktiedagen Stockholm 19 september 2023

VD Sofia Heigis presenterar bolaget. Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa..

En video från Aktiespararna som du tar del av här.

6. Transtema - Laddinfrastruktur kommer fortsätta växa kraftigt.

Aktieanalytiker Markus Almerud träffar VD för North Project, ett bolag som Transtema köpte 2022 och besöker XPengs showroom i Järfälla. Under intervjun och besöket diskuteras bland annat marknaden för..

En video från Penser Play som du tar del av här.

7. Riksbanken kommer höja ännu mer | Läget - en snabbkoll på marknaden

Riksbanken höjde som väntat styrräntan med 0,25 procentenheter till 4,0 procent. Samtidigt meddelade centralbanken att man kommer att valutasäkra en del av valutareserven. Riksbanken meddelar också att räntan kan..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

8. Market update 19 sept- Spänd väntan på centralbankerna!

God eftermiddag, Spänd väntan på börserna med neutrala nivåer på indexen inför denna stora centralbanksvecka! Fed på onsdag följt av Riksbanken, Norges Bank och BOE och veckan avslutas med Bank of Japan på..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

9. Svaga kronan | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Twitter: https://twitter.com/igsverige​ Facebook: https://www.facebook.com/IGSverige​ CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

10. Infracom: VD-intervju med Bo Kjellberg avseende förvärvet av ComCenter

Vi diskuterar ComCenter och bland annat deras produkterbjudande, regionala närvaro samt integrationsarbetet framåt...

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Doxa

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.