Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"112. Bullarna och björnarna" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "112. Bullarna och björnarna" av Tillsammans mot miljonen intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Carnegie Private Banking, Börspodden eller RikaTillsammans med flera.

1. 112. Bullarna och björnarna

I veckans avsnitt snackas det bland annat den starka börsen, bullmarknaden i Tyskland, Embracers svaga utveckling, globala värderingar och detaljhandel...

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

2. Överraskande starkt sentiment

Kortsiktigt överköpt börs och bekymmersamt makroklimat – hur ska privata investerare agera i sina portföljer? Peter Nelson, chef för portföljförvaltningen på Carnegie Private Banking och börsredaktör Jonas..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

3. Avsnitt 483 - Småsugen

Börsens stora bolag tuffar på uppåt men har lämnat kvar småbolagen på bottennivåer av olika anledningar. Doktorn adderar ett tillägg till de legendariska tradingreglerna och har dessutom blivit småsugen på att..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

#277 - Sanningen om jakten på den bättre investeringen och myten om den rike investeraren

4. #277 - Sanningen om jakten på den bättre investeringen och myten om den rike investeraren

Att bli rik är i teorin enkelt. Spendera mindre än du tjänar. Investera överskottet i tillgångar som ger avkastning. Gör det om och om igen under flera år. Vänta tills pengarna och ränta-på-ränta-effekten har..

En podcast från RikaTillsammans som du tar del av här.

5. Allt för den aktieintresserade: Volati, Genovis, Vestum, Catena, Fasadgruppen m.m.

Avsnittet är fullmatat med information för den aktieintresserade. Vad sägs om intervjuer med Vestums VD Conny Ryk, Volatis VD Andreas Stenbäck samt Genovis VD Fredrik Olsson. Conny, Andreas och Fredrik ger sin bild..

En podcast från Banking By Daniel som du tar del av här.

6. Kommer Apple och Kina göra slut?

I nästan två decennier har Kina och Apple varit tätt sammanflätade. Kina har blivit ovärderligt för Apple när det gäller tillverkning av paddor, datorer, airpods och inte minst Iphones. Kineserna har dessutom..

En podcast från Den Digitala Draken som du tar del av här.

7. 278: Därför gör bankerna rekordvinster nu

Svensk ekonomi går mot en bister vinter. Samtidigt går det bättre än någonsin för bankerna. Hur kommer det sig? Och hur står det egentligen till med konkurrensen mellan svenska storbanker? Medverkande: Bo Becker,..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Apple

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt