Fasadgruppen (FG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fasadgruppen aktie

FG  

Fasadgruppen är en helhetsleverantör inom fasadlösningar med en aktiv förvärvsstrategi. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna dotterbolag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens. Tjänsterna som bolaget erbjuder runtom den nordiska hemmamarknaden omfattar bland annat fasadrenovering, fönsterbyten, balkong- och takrenovering. Bland kunderna återfinns fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag.

Fasadgruppen tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial.

Mer om aktien Fasadgruppen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fasadgruppen (FG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fasadgruppen aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern FG. Aktien har ett P/E-tal på 49.2 och P/S-tal på 3.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fasadgruppen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fasadgruppen Avanza – se aktiekurs idag

Se Fasadgruppen senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fasadgruppen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fasadgruppen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fasadgruppen.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Fasadgruppen

Fasadgruppen

TickerFG
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde4 404 MSEK
Vinst90 MSEK
P/E49.2
P/S3.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fasadgruppen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fasadgruppen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter