Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Embracersagan fortsätter" av Snacka Cash intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från EFN Marknad, Börspanelen eller Nånting Om Aktier med flera.

1. Embracersagan fortsätter

Vi djupar oss ytterligare med Embracer, denna gång även med gästintervju med Eric Kress @ekress från podden Deconstructor of Fun - This week in games  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information...

En podcast från Snacka Cash som du tar del av här.

2. 295. Blankning berör både börshajar och bolag

Blankning av aktier har hamnat i fokus den senaste tiden. Vad blankning är och hur hårt blankade bolag som SBB och Hexatronic påverkas diskuterar vi i detta avsnitt av EFN Marknad...

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

3. 21. Börspanelen EXTRA: Kraschade börsraketer

Vi måste lära oss att stå emot lockropen och känna igen varningssignalerna från de hetaste aktierna och trenderna. Embracer, SBB och Viaplay är före detta aktieraketer och kursvinnare som nu kraschat på börsen...

En podcast från Börspanelen som du tar del av här.

139. The last case

4. 139. The last case

Det sista avsnittet med Tim som Co-host i Nånting om aktier. Ett vackert farväl med det som vi älskar mest: Case! Tim bjuder på en översiktlig dragning av Navamedic ($NAVA). Det norska läkemedelsbolaget som..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

5. 158. Aktierna för hängmattan

158. Aktierna för hängmattan. ..

En podcast från Aktiepodden som du tar del av här.

6. 124. Artificiell Intelligens och tillväxt med Mr X

Hedgefondförvaltarna Karl-Mikael Syding och Mr X diskuterar denna vecka vad som är på riktigt och vad som mest är en story som driver priser kortsiktigt. Konversationen går från Bank of Canadas överraskande..

En podcast från Antiloop Podcast som du tar del av här.

7. Så kan AI förändra hela bostadsmarknaden

Hur kommer AI att förändra hur vi köper och säljer bostäder i framtiden? Och när allt kommer omkring: är det ändå bara hjärta och känslor som spelar roll när vi lägger vinnande budet? Vi träffar..

En podcast från En påse pengar som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Acast

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt