Acast aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Acast aktie

 

Podcasting är bland de snabbast växande medierna, men har ännu inte kommersialiserats ordentligt. För att fylla detta gap skapades Acast 2014. Podcasten är den del av megatrenden inom on-demand underhållningskonsumtion där användare kan följa ljudprogram var och när de vill. Utvecklingen av teknikinfrastrukturen har äntligen gjort det möjligt för podcasting att etablera sig som nästa generations radio och erövra uppmärksamheten hos miljoner som dagligen konsumerar ljudinnehåll. Under de kommande fem åren beräknas podcasts nå ut till mer än 1 miljard lyssnare. Acast, som det första podcastsystemet som kan kombinera tjänster till alla podcastingintressenter (lyssnare, podcasters och annonsörer) samt tekniker som dynamisk annonsinsättning, ett intuitivt system för alla podcasters och ett lätt sökbart podcastsbibliotek, har för avsikt att etablera sig som marknadsledare, genom att replikera framgången för liknande branscher. Bolaget har i flera intervjuer delgivit att de är öppna för börsen.

Mer om aktien Acast

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Acast aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Acast utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Acast – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Acast.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Acast.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Acast

Acast

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Acast

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Acast? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter