Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Episod 307 - Sparkonto, amortering eller börsen - hur ska man spara just nu?" av Avanzapodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Placerapodden, Sparpodden eller Analyspodden med flera.

1. Episod 307 - Sparkonto, amortering eller börsen - hur ska man spara just nu?

Välkomna tillbaka till Avanzapodden! I höstens första avsnitt gästas Felicia av Placeras ekonomijournalist Ellinor Beckett för att prata om de tre olika sparalternativen: sparkonto, amortera och investera. Vad..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

2. Aktierna som är felvärderade

I veckans avsnitt av redaktionspodden blandas köptips med varningar och intressanta jämförelser med balanserade iakttagelser. Medverkar gör Martin Blomgren, Ellinor Beckett och Daniel McPhee. .........................

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

3. Tre aktier han satsar på - John Skogman, Börspodden

John Skogman från Börspodden är tillbaka, och han håller som vanligt inte igen med åsikter och tankar om börsen och svensk ekonomi. Idag går han även igenom de största innehaven i sin portfölj, sin sämsta..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

“Spännande börsvecka väntar”

4. “Spännande börsvecka väntar”

Veckans analyspoddare Ulf Petersson och Magnus Dagel pratar bland annat om veckans stora investeringsnyhet när stålbolaget H2GS tog in 18 miljarder kronor i nytt kapital. Från börsgolvet rekommenderar Magnus Dagel..

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

5. 305. Fyra branscher där uppköp väntar

Jan Olsson, Nordenchef på Deutsche Bank, menar att den bild som målas upp i media om marknaden för företagsförvärv (M&A) är överdrivet negativ...

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

6. 151. Lax vs Gedda

Någonting om aktier är ute på djupt vatten och går igenom fishy business tillsammans med Erik Cederberg, Equity research Handelsbanken som täcker just den norska laxmarknaden. Vi går igenom hela laxindustrin,..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

7. 311: Gamestop 2.0

När Gamestop blev aktien på hela världens läppar spådde många en finansiell revolution. Den blev aldrig av, men nu är går memestocks bättre än någonsin. Varför då? KAPITALET LIVE PÅ SCALA: https://www..

En podcast från Kapitalet som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Deutsche Bank

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt