Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"#37 Carl Armfelt" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "#37 Carl Armfelt" av Aktiesnack intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Sparpodden, Avanzapodden eller Börspodden med flera.

1. #37 Carl Armfelt

Veckans avsnitt består av en intervju med ingen mindre än fondförvaltaren Carl Armfelt, som är en av Nordens mest profilerade kapitalförvaltare. Vi pratar om hur Carls arbete ser ut i det dagliga, TIN Fonder och..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

2. Investmentbolagen som får tummen upp - Per H Börjesson, VD Spiltan - Sparpodden 479

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com ordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook.com..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

3. Episod 285 - Börsveckans utdelningsporfölj 2023

I veckans avsnitt gästas Nicklas av Gabriel Isskander och Peter Hedlund från tidningen Börsveckan. Det är nämligen dags för den traditionsenliga utdelningsportföljen som Börsveckan knåpat ihop varje år sedan..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

Avsnitt 492 - Gigantisk nedskrivning

4. Avsnitt 492 - Gigantisk nedskrivning

Rapportsäsongen har hamnat lite på paus efter en hektiskt inledning men Börspodden plockar ut godbitarna. Johan har hittat bevis på att Telia sköts som en myndighet och John är lite all over the place med..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

5. Så letar han undervärderade småbolag

Pär Ståhl och Daniel McPhee träffar förvaltaren Jonas Edholm från Skagen Focus. Jonas berättar hur han hittar små undervärderade bolag, varför han gillar sydkoreanska banker och vad som talar för värdebolag..

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

6. Om bilmarknaden 2023 med Erik Naessén | Funderar du på att köpa bil? Sitt still i båten 🙂| #286

Reklam för Erik Naessén. I dagens avsnitt intervjuar vi elbilsexperten Erik Naessén om det stora skiftet på bilmarknaden som skedde i och med Teslas stora prissänkning, tips och hur man kan tänka kring bilköp..

En podcast från RikaTillsammans som du tar del av här.

7. Torssell: Därför borde börsen stiga under 2023

Decenniumtrenden i USA pekar fortfarande uppåt, och det är sällsynt att ha två negativa börsår i följd. Johnny Torssell, teknisk analytiker på Carnegie Private Banking, delger sin tekniska karta och berättar om..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Telia Company

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt