Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 210: Lite av varje – Malta, häst och energi" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 210: Lite av varje – Malta, häst och energi" av Penserpodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Avanzapodden, Aktiesnack eller Börspodden med flera.

1. Avsnitt 210: Lite av varje – Malta, häst och energi

I avsnittet träffar vi Intervaccs VD, Andreas Andersson. Han berättar om utvecklingen kring bolaget och dess vaccin mot sjukdomen kvarka. Därutöver pratar vi om Rikards resa till Malta, där han träffade en rad..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

2. Episod 278 - Guld, silver och gröna metaller med Eric Strand på AuAg Fonder

I detta avsnitt får du lyssna till Eric Strand som är VD och grundare av fondbolaget AuAg Fonder. Han berättar nästan allt du behöver veta om guld, silver och gröna metaller. Har guldet en plats i våra..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

3. #31 Aktiesnack x Market Makers

Veckans avsnitt är ett gemensamt avsnitt med Niklas Aldén och Fabian Franzén från sektorkollegan Market Makers podd. Niklas och Fabian pitchar varsitt investeringscase i en aktietävling som vi på Aktiesnack kör..

En podcast från Aktiesnack som du tar del av här.

Avsnitt 486 - Go get some

4. Avsnitt 486 - Go get some

Sverige är för tillfället patetiskt men det borde betyda att allt bara kan bli bättre. En inflationssiffra som verkar bra men som nog inte ska övertolkas enligt Doktorn. John har hittat ett gäng intressanta..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

5. 115. Omfamna en slopad utdelning

115. Omfamna en slopad utdelning. ..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

6. #37 Carter Johnson on Distant Force

Carter Johnson is the manager of MCJ Capital Partners, an investment management firm concentrated primarily on small caps. This episode is focused on Distant Force, a book about Teledyne written by Henry Singleton’s..

En podcast från Investing by the Books som du tar del av här.

7. Risker, drivkrafter och aktiecase

Fed har lämnat sitt räntebesked och amerikanska inflationssiffror kom in lägre än förväntat. Hur ska investerare agera på kort, medel och på lång sikt? Karl Hedberg, aktiechef på Carnegie Private Banking,..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Intervacc

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Intervacc

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt