Intervacc (IVACC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Intervacc aktie

IVACC  

Intervacc utvecklar vaccin inom djurhälsovård. Bolaget är särskilt inriktat mot behandling utav infektioner orsakat av streptokocker och stafylokocker. Verksamheten drivs utifrån tre varumärken: Intervacc, dotterbolaget Nordvacc, samt Mybac Vettech, där vardera inriktning per affärsområde är forskning och utveckling, försäljning, samt analys och diagnostik. Försäljningen sker idag främst inom Norden och Baltikum. Företagets huvudkontor ligger i Hägersten.

Intervacc tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 3 789 MSEK, en omsättning på 12 MSEK och med ett resultat på -26 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Intervacc

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Intervacc (IVACC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Intervacc aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern IVACC. Aktien har ett P/E-tal på -148 och P/S-tal på 387.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Intervacc utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Intervacc Avanza – se aktiekurs idag

Se Intervacc senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Intervacc – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Intervacc.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Intervacc.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Intervacc

Intervacc

TickerIVACC
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde3 789 MSEK
Omsättning12 MSEK
Vinst-26 MSEK
P/E-148
P/S387.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Intervacc

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Intervacc? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter