Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Avsnitt 230: Våra bästa rapportreflektioner" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Avsnitt 230: Våra bästa rapportreflektioner" av Penserpodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Affärsvärlden Analys, Nånting Om Aktier eller Sparpodden med flera.

1. Avsnitt 230: Våra bästa rapportreflektioner

I detta omfattande poddavsnitt djupdyker vi i ett gäng bolag som nu rapporterar och får ta del av analytikernas reflektioner. Därutöver diskuterar vi utvecklingen av massapriserna och vad som nu händer inom..

En podcast från Penserpodden som du tar del av här.

2. #125 - Budpingis

Senaste veckan har det skett en rad uppköp på börsen. Peter Benson, Joakim Hellquist och Björn Rydell diskuterar buden på Sensidose, SignUp Software och Rovio. Samt en rad andra analyser: EQL Pharma,..

En podcast från Affärsvärlden Analys som du tar del av här.

3. 135. Will Yubi my kontraktstillverkare?

Kontraktstillverkarna går som tåget samtidigt som spac:en ACQ Bure köper cybersäkerhetsbolaget Yubico. I veckans avsnitt tittar vi på Yubico som växt med 50% CAGR sedan 2016 samt överblickar kontraktstillverkarna..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

Investmenbolagen fonden tror på - Peter Lindvall, förvaltare Kavaljer - Sparpodden 491

4. Investmenbolagen fonden tror på - Peter Lindvall, förvaltare Kavaljer - Sparpodden 491

Anmäl dig idag: https://event.nordnet.se/webinar ordnetlive2023/ Dagens gäst Peter Lindvall investerar i investmentbolag, och det är det som det blir fokus på i dagens avsnitt. Det blir snack om klassiska svenska..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

5. #277 Undervattensunderhållning

Rapportperioden är i full gång och vi tittar närmare på högaktuella bolag såsom Hemnet, blankade Mips och givetvis lite techgiganter i USA. Dessutom kommenterar vi Riksbankens senaste höjning och bjuder på..

En podcast från Market Makers som du tar del av här.

6. "Bolagen gör väldigt bra ifrån sig"

Di:s Agnetha Jönsson och Ulf Petersson pratar om:  Överraskningarna i rapportfloden.Veckans stora företagsaffärer. Aktier: Cellavision, Securitas och Byggfakta.Viktigaste händelserna nästa vecka...

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

7. 118. Toppig aktiemarknad och Riksbank

Anna Svahn och Karl-Mikael Syding, fondförvaltare på Antiloop hedge diskuterar Arkansas legaliseringsbeslut, rapportsignaler från American Express, Manpower och P&G, konjunktursignaler från Tesla, TSMC och..

En podcast från Antiloop Podcast som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien American Express

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt