Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Fraser Perring: Så blir du en framgångsrik blankare" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Fraser Perring: Så blir du en framgångsrik blankare" av Placerapodden intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Carnegie Private Banking, Sparpodden eller Affärsvärlden Magasin med flera.

1. Fraser Perring: Så blir du en framgångsrik blankare

Placeras Karl Lans intervjuar blankaren Fraser Perring från Viceroy Research om hans bästa råd för att bli en framgångsrik kortsäljare och en långsiktig investerare. I Sverige har Perring blivit uppmärksammad..

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

2. Då borde börsen bottna

Oron ökar oro för en recession samtidigt som inflationen biter sig kvar. Hur ska investerare agera på lång och på kort sikt?  I dagens avsnitt ger Karl Hedberg, aktiechef på Carnegie Private Banking, en..

En podcast från Carnegie Private Banking som du tar del av här.

3. Aktierna Spiltan köper - Per H Börjesson - Sparpodden 464

Vi får träffa Per Håkan Börjesson, vd för Spiltan, igen. Hur ska man agera när börsen faller och räntorna stiger? Vi får i alla fall höra vad Per Håkan Börjesson har valt att göra. Då Spiltans portfölj..

En podcast från Sparpodden som du tar del av här.

186. Finansdoldisen CG Fridh

4. 186. Finansdoldisen CG Fridh

Som barn klev han in på Börshuset i Stockholm och började hänga med sjuttiotalets daytraders. Så småningom blev han själv börsmäklare och skapade senare en egen bankverksamhet, Civic och därefter ett av..

En podcast från Affärsvärlden Magasin som du tar del av här.

5. Avsnitt 474 - Mardrömmen

Det är bistra tider vilket tyvärr fått dr Baisse att leva upp till en sällan skådad form. Historier från finanskrisen och Singapore avlöser varandra. John har drömt en mardröm som är svår att släppa och..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

6. #112 - I skuggan av Wingefors

I veckans Affärsvärlden Analys hör vi Peter Benson, Otto Klaar och Björn Rydell titta närmare på Swedish Match, AAK, Kindred, Dala Energi, Inission, Swedish Stirling, Porsche, Northern CapSeK och Mips.  Detta..

En podcast från Affärsvärlden Analys som du tar del av här.

7. 66. Från Morgan Stanley till svensk krypto-vd

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om bitcoins volatila vecka samt att Bank of England har börjat stödköpa obligationer igen. Dessutom gästas vi av Arvid Börje Ramberg, ny vd på den svenska kryptobörsen..

En podcast från Bitcoinpodden som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien AAK

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt