Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Kvartalet | Ylva Sarby Westman om Neobos K4 och bokslut 2022" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Kvartalet | Ylva Sarby Westman om Neobos K4 och bokslut 2022" av Kvartalet intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Börspodden, Analyspodden eller Investera på höjden med flera.

1. Kvartalet | Ylva Sarby Westman om Neobos K4 och bokslut 2022

Ylva Sarby Westman, vd för Neobo Fastigheter AB, gör debut i Kvartalet och kommenterar bolagets resultat för fjärde kvartalet och bokslutskommuniké för 2022. Då bolaget i nuvarande format är nybildat är..

En podcast från Kvartalet som du tar del av här.

2. Avsnitt 498 - Peak John Skogman

Det är en utvilad och alert BP-duo i högform denna vecka som går igenom allt från höginkomsttagare som fejkar lågkonjunktur till My singing monsters. Såklart måste sportlovsveckan dissekeras och Johan ser ett..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

3. "Nedsidan större än uppsidan"

Di:s Agnetha Jönsson och Ulf Petersson pratar om:   Därför väntar tuffare tider på börsen. Lättnadsrallyt i Clas Ohlson. Aktier: Nimbus, Meko, Resurs Bank. Hållpunkterna nästa vecka...

En podcast från Analyspodden som du tar del av här.

95. Fastighetsmarknaden har redan vänt! - med entreprenören och finansprofilen Gösta Carlberg

4. 95. Fastighetsmarknaden har redan vänt! - med entreprenören och finansprofilen Gösta Carlberg

Börsen har rätt och fastighetssektorn har redan lagt det värsta bakom sig. Det menar fastighetsentreprenören och journalisten Gösta Carlberg. Var ser Gösta bäst köplägen just nu och varför vill han inte bygga..

En podcast från Investera på höjden som du tar del av här.

5. #42 Avner Mandelman: The Advanced Sleuth Investor

In our second interview with Avner Mandelman, a former rocket scientist and hedge fund manager, we talk about his new book: The Advanced Sleuth Investor. By applying multidisciplinary thinking, he explores the benefits..

En podcast från Investing by the Books som du tar del av här.

6. 271. Räntornas revansch – så ska du placera nu

Nu är ränteplaceringar tillbaka som något intressant för investerare och småsparare. För Karin Haraldsson, ränteförvaltare på Lannebo fonder och Maria Ljungqvist, ränteförvaltare på fondbolaget Aktieansvar,..

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

7. 126. Pengaregnet är här

126. Pengaregnet är här. ..

En podcast från Tillsammans mot miljonen som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Clas Ohlson

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.