Clas Ohlson (CLAS B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Clas Ohlson aktie

🔔 Skapa bevakning

CLAS B  

Clas Ohlson är en återförsäljare av tekniska produkter. Idag erbjuder bolaget ett brett utbud av tekniska produkter, heminredning samt bygg och multimedialösningar. Verksamheten drivs via flertalet fysiska butiker, samt via E-handeln, där kunderna huvudsakligen består av privatpersoner, men även utav företagskunder. Störst närvaro återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontoret beläget i Insjön.

Clas Ohlson tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Detaljhandel. Bolaget har ett börsvärde på 5 796 MSEK, en omsättning på 8 857 MSEK och med ett resultat på 408 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Clas Ohlson

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Clas Ohlson (CLAS B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Clas Ohlson aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern CLAS B. Aktien har ett P/E-tal på 14.2 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Clas Ohlson utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Clas Ohlson senaste utdelning är 6.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Clas Ohlson Avanza – se aktiekurs idag

Se Clas Ohlson senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Clas Ohlson – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Clas Ohlson.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Clas Ohlson.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Clas Ohlson

Clas Ohlson

TickerCLAS B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschDetaljhandel
Börsvärde5 796 MSEK
Omsättning8 857 MSEK
Vinst408 MSEK
P/E14.2
P/S0.7
Utdelning6.3 SEK
Direktavkastning6.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Clas Ohlson

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Clas Ohlson? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter