Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Mani eller panik i konjunkturen | Saker du måste veta" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Mani eller panik i konjunkturen | Saker du måste veta" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, Pareto Securities eller Direkt Studios med flera.

1. Mani eller panik i konjunkturen | Saker du måste veta

Enligt definitionen av hög- och lågkonjunktur finns inget mellanting, för allt handlar om förväntningar. Mani eller panik. Ekonomiprofessor Micael Dahlen förklarar hur det fungerar. Högkonjunktur innebär att..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Market update 20 sept - FED Make or Break! Viktigaste veckan på börsen sedan i juni!

God eftermiddag, Blev detta årets hittills bästa avsnitt? Ja det avgör såklart ni tittare, men personligen lutar jag åt det. Veckans avsnitt är fullmatat med matnyttig info inför morgondagens stora FED FOMC!..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Lågt värderat och relativt ocykliskt / God morgon från Paretodesken 19 september

Ett tufft börsklimat gör att vi får leta extra noga efter bra case. Idag lyfter vi fram Millicom som fokuserar på att minska skulderna. En lågt värderad aktie med fina tillgångar och relativt ocykliskt...

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

4. Medclair | VD Mikael König om studiepubliceringen i Anaesthesia Reports

00:00 Intro 00:20 Vad handlar studien om? 01:30 Vilka är Anaesthesia Reports? 02:00 Vad betyder det för Medclair? 04:10 Framtida studier?..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

The Merge | IG Börssnack

5. The Merge | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Kan ”The Merge” förändra kryptomarknaden? I veckans avsnitt diskuterar Erik och Jonas kryptovalutor – och deras åsikter går isär. Dessutom bjuder programledarna på en..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

6. Val-aktier & Inflationskaos | Tradinghörnan

Premiär för Ara Mustafa i Tradinghörnan. Det blir diskussion om räntan och den skenande inflationen samt dess effekter på hushållen. Axel har med sig två val-aktier (val som i rikdsdagsval och inte djuret) som..

En video från Nordnet som du tar del av här.

7. Ascelia Pharma - ABGSC Investor Day September 13

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https://www.youtube.com/c/FinWireMediaSE?sub_confirmation=1 Detta är en..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Ascelia Pharma

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.