Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Mani eller panik i konjunkturen | Saker du måste veta" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Mani eller panik i konjunkturen | Saker du måste veta" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, Pareto Securities eller Direkt Studios med flera.

1. Mani eller panik i konjunkturen | Saker du måste veta

Enligt definitionen av hög- och lågkonjunktur finns inget mellanting, för allt handlar om förväntningar. Mani eller panik. Ekonomiprofessor Micael Dahlen förklarar hur det fungerar. Högkonjunktur innebär att..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Market update 20 sept - FED Make or Break! Viktigaste veckan på börsen sedan i juni!

God eftermiddag, Blev detta årets hittills bästa avsnitt? Ja det avgör såklart ni tittare, men personligen lutar jag åt det. Veckans avsnitt är fullmatat med matnyttig info inför morgondagens stora FED FOMC!..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Lågt värderat och relativt ocykliskt / God morgon från Paretodesken 19 september

Ett tufft börsklimat gör att vi får leta extra noga efter bra case. Idag lyfter vi fram Millicom som fokuserar på att minska skulderna. En lågt värderad aktie med fina tillgångar och relativt ocykliskt...

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

4. Medclair | VD Mikael König om studiepubliceringen i Anaesthesia Reports

00:00 Intro 00:20 Vad handlar studien om? 01:30 Vilka är Anaesthesia Reports? 02:00 Vad betyder det för Medclair? 04:10 Framtida studier?..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

The Merge | IG Börssnack

5. The Merge | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Kan ”The Merge” förändra kryptomarknaden? I veckans avsnitt diskuterar Erik och Jonas kryptovalutor – och deras åsikter går isär. Dessutom bjuder programledarna på en..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

6. Val-aktier & Inflationskaos | Tradinghörnan

Premiär för Ara Mustafa i Tradinghörnan. Det blir diskussion om räntan och den skenande inflationen samt dess effekter på hushållen. Axel har med sig två val-aktier (val som i rikdsdagsval och inte djuret) som..

En video från Nordnet som du tar del av här.

7. Ascelia Pharma - ABGSC Investor Day September 13

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https://www.youtube.com/c/FinWireMediaSE?sub_confirmation=1 Detta är en..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt