Ascelia Pharma (ACE) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Ascelia Pharma (ACE)

Ascelia Pharma aktie

Ascelia Pharma är ett läkemedelsbolag. Idag är bolaget specialiserade inom forskning och utveckling av läkemedel för behandling av svåra cancerrelaterade sjukdomar. Bolaget utvecklar diverse läkemedelskandidater inom arbetsområdet onkologi, där störst användning återfinns inom behandling av cancer som drabbat tjock- och ändtarm, samt lever. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Ascelia Pharma Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Ascelia Pharma. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Ascelia Pharma, som verkar inom hälsovårdsektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Börsvärlden

Ascelia Pharma genomför riktad nyemission på 99 miljoner kronor till rabatt på 7,9 procent

Ascelia Pharma
01 Jul 2020 04:40

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ascelia Pharma

Ascelia Pharma

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerACE
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde1 258 MSEK
Vinst-99 MSEK
P/E-12.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ascelia Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ascelia Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter