Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Market update 6 juli: Indexuppdatering - Ok juli innan breakdown?" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 6 juli: Indexuppdatering - Ok juli innan breakdown?" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Direkt Studios eller Pareto Securities med flera.

1. Market update 6 juli: Indexuppdatering - Ok juli innan breakdown?

Hej och välkomna! Dagens video är uppdelad i två sektioner: För er som missat råvaruspecialen ligger den uppe i spellistan och båda avsnittet spelades in idag. I det avsnittet fokuserar vi på råvaror, valutor..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Vad styr börsen just nu - Peter Benson - Sparpodden 452

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Diamyd Medical | Livesänd rapportkommentar med VD Ulf Hannelius

Diamyd Medical | Livesänd rapportkommentar med VD Ulf Hannelius..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

4. Pareto TV besöker VEF: "Vår gröna bond ska gå till bolag som bidrar till finansiell inkludering"

Vi besöker VEF AB som är en fintechinvesterare i tillväxtmarknader. Bolaget gav i våras ut en grön obligation som ska gå till bolag som bidrar till finansiell inkludering i tillväxtländer. Hittils har över 18..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

Sitdown - Tura Scandinavia

5. Sitdown - Tura Scandinavia

Vi intervjuar vd för Tura Scandinavia Stefan Eriksson där vi bland annat pratar om hur fördelningen ser ut mellan egna och distribuerade varumärken, förklaringen bakom de starka marginalerna samt det nya..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

6. SommarDAX | Börssnack med Hansén och Olavi

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Veckans avsnitt är det sista innan Börssnack tar sommarledighet. Som alltid bjuder Erik och Jonas på en marknadsuppdatering. Denna vecka gästas podden av makroekonomen Maria..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

7. Så agerar börsproffsen inför sommaren | EFN Marknad 22 juni

Ett skakigt halvår på börsen närmar sig slutet. I EFN Marknads säsongsavslutning bjuder två rutinerade förvaltare på sina bästa börstips till mer orutinerade investerare. Gästerna är Charlotta Faxén från..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Diamyd Medical

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Diamyd Medical

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt