Diamyd Medical (DMYD B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Diamyd Medical aktie

🔔 Skapa bevakning

DMYD B  

Diamyd Medical är verksamma inom diabetesforskning. Bolaget arbetar aktivt med att förbättra livet för patienter med diabetes. De har för närvarande tagit fram vaccinet Diamyd, som innehåller den aktiva ingrediensen och molekylen GAD, en substans som har potential i att vara en viktig del i förebyggandet och förbättrandet av diabetesbehandlingen i framtiden. Bolaget har idag verksamhet på global nivå. Huvudkontoret är beläget i Stockholm.

Diamyd Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 1 829 MSEK, en omsättning på 45 MSEK och med ett resultat på 74 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Diamyd Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Diamyd Medical (DMYD B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Diamyd Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern DMYD B. Aktien har ett P/E-tal på 24.8 och P/S-tal på 4970.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Diamyd Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Diamyd Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se Diamyd Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Diamyd Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Diamyd Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Diamyd Medical.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Diamyd Medical

Diamyd Medical

TickerDMYD B
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde1 829 MSEK
Omsättning45 MSEK
Vinst74 MSEK
P/E24.8
P/S4970.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Diamyd Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Diamyd Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter