Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Så vill partierna lösa bostadsfrågan" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Så vill partierna lösa bostadsfrågan" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från IG Sverige, Ten Bagger eller Direkt Studios med flera.

1. Så vill partierna lösa bostadsfrågan

Riksdagsvalet närmar sig och som vanligt är bostadsfrågan något som debatteras. EFN granskar hur partierna ställer sig i tre bostadsrelaterade frågor. -Ränteavdrag -Marknadshyra ..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Perspektiv och tid | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Ett nytt matigt avsnitt av IG Börssnack är här. Jonas och Erik pratar riksbankspolitik, tittar på inköpschefsindex och analyserar säsongsmönster i USA och Sverige. Dessutom..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

3. Market update 8 sept 2022 - Svag studs i september än så länge (svaghetstecken) & oljan bryter ner!

God eftermiddag, Stor dag idag med ECB och Powell som pratar till marknaden ikväll! Den studs vi såg framför oss i förra veckans uppdatering har hittills levererat svagt. Inga nya lägsta, men framförallt OMX har..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Mycronic’s Capital Markets Day 2022

Mycronic’s Capital Markets Day 2022, held at Mycronic’s Head Office in Täby, just north of Stockholm, on September 5, 2022...

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

"The recession is highly likely 2023" / God morgon från Paretodesken 5 september

5. "The recession is highly likely 2023" / God morgon från Paretodesken 5 september

Vi pratar makro, recession, inflation och fed med makroanalytiker Chris Watling från Longview Economics Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. HemmaHos - Brain+

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https://www.youtube.com/c/FinWireMediaSE?sub_confirmation=1 Detta är en..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

7. End of an era, beginning of a new Ara Mustafa - Sparpodden 461

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Mycronic

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Mycronic

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt