Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Cykla fel | IG Börssnack" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Cykla fel | IG Börssnack" av IG Sverige intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Direkt Studios, TIN Fonder eller Nordnet med flera.

1. Cykla fel | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Årets första avsnitt av IG Börssnack är här. Erik Hansén och Jonas Olavi tittar på hur året börjat, vilka branscher som känns extra intressanta och svarar på ett..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

2. Trading Direkt Healthcare 2023-01-09 | Analyser & rekar som Direkt skrivit mest frekvent om 2022

Trading Direkt Healthcare går i ett förinspelat avsnitt av programmet igenom de bolagsanalyser inom Life Science-området som Nyhetsbyrån Direkt har skrivit om under 2022. Vi lägger främst fokus på de..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

3. TIN Fonder Investerarträff 2023

Den 11 januari kl 18.00 sänder vi TIN Fonders årliga investerarträff live. 00:00:00 intro 00:02:46 Matilda Larsson hälsar välkomna 00:04:00 Tomas Lundmark, VD TIN Fonder 00:09:16 Erik Sprinchorn och Carl Armfelt,..

En video från TIN Fonder som du tar del av här.

4. Förhandla bolånet! Frida Bratt - Sparpodden 477

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Market update 10 jan - Fokus Europa - Varningar i veckoperspektivet!

5. Market update 10 jan - Fokus Europa - Varningar i veckoperspektivet!

God eftermiddag, Årets första veckouppdatering är här! I förra veckan lanserade jag min Outlook för 2023 och idag fokuserar vi på de mer kortsiktiga graferna och framförallt vad gäller utvecklingen i Europa..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

6. Hemmagastronomi draglok när Luleå blev matstad

Stål- och hockeystaden Luleå har blivit matstaden Luleå och en stor anledning till det stavas Hemmagastronomi, matnavet som startades av den hemvändande stjärnkocken Simon Laiti 2008. Hemmagastronomi startade i..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

7. Sitdown - Peptonic Medical

Peptonic Medicals VD Erik Sundquist pratar om produkter, framtidsutsikter, kapitalanskaffningen och varför investerare bör titta närmare på Peptonic Medical. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

8. Sampo parallellnoteras på Stockholmsbörsen

Den nordiska försäkringsmarknaden är koncentrerad och stabil, Sampos position som Nordens och Baltikums största aktör i branschen likaså. Genom Hastings är bolaget även verksamt på den engelska marknaden...

En video från Inderes Nordic som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt